Øl og Vin

Det behøver ikke koste en bondegård at have en flaske vin eller øl i huset.

Forkæl dine smagsløg med en Alliance Rød eller hvid til 63,-pr flaske.

eller en øl fra Bryghuset Møn til 25,- pr flaske inkl. pant.


Bestil den i BirgitsButik, så har du den til aftensmaden (på Bogø).

Ring 20706165 eller 40526165

Bogø Bock

Smukt placeret imellem Grønsund og Ulvsund ligger Bogø. Idyl, grønne skove og fællesskab kendetegner øen.


Også omkring 1900 tallet var der fællesskab, hvortil Bogø Bryggeri leverede hvidtøl. Med vores Bock håber vi at bidrage til de fælles stunder må fortsætte blandt folket på Bogø.


For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret.
Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

Lidt info om øllet

Blød stærk mørk lager øl, flot kobberfarvet med en lækker cremefarvet skum. Malten giver fine noter af karamel og ristet malt samt en fin sødme.


Tilsat tilpas mængde humle, som giver et fint samspil imellem sødme og bitterhed.


Special god til solide husmands retter og grill.


Alc.6,5 % vol.

 

Undergæret

Jydelejets Julebryg

Jydelejet snor sig fra Møns Klint gennem et urlandskab, kranset af orkideer, dværgbregner og andre sjældne vækster. Jydelejets Julebryg smager og dufter frisk krydret - med en sødme som natteluften i Jydelejet efter en tordenbyge.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

Lidt info om øllet

En skøn mørk og sødmefyldt julebryg, med dejlig aroma og smag af julens varme krydderier. Kanel, anis og kardemomme møder dine smagsløg i en skøn forening.


Special god til julens lækre retter, eller bare fordi man har lyst.


Alc. 6,0 % vol.


Overgæret

Liselund India Pale Ale
På det østlige Møn, ligger Liselund. En romantisk park, med lystslot og smukke vandløb, skabt i 1700-tallet af familien de la Calmette. Sønnen Charles døde ung og efterlod Liselund og sin hustru Martha med stor gæld. Marthas bitterhed var naturlig - den har vi brugt i vores india pale ale.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald

Grønjægers Pilsner
Sagnhelten Grønjæger var Klintekongens jævnbyrdige konkurrent på Møn. Men han blev aldrig så kendt eller berømt. Det har vi markeret ved at give Grønjægers Pilsner en let bitter tone. Og dermed får den en friskhed, som står så godt til dens gyldne glans.
For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

Lidt info om øllet
En bitter, frisk og velafbalanceret India Pale Ale, der med aroma af solbær og passionsfrugt giver en dejlig smagsoplevelse.
Special god til krydrede retter, og det asiatiske køkken.
Alc.5,2% vol.
Overgæret
2 malttyper

Lidt info om øllet
En let bitter tone, sprød og frisk. Fantastisk øl til alle lejligheder, der med sin gyldne farve henleder tankerne på de høstklare marker.
Special god til fisk, lyst kød og frokost
Alc.4,5% vol.
Undergæret